GT Driver Coach

Binnen de lijntjes kleuren…

Golf GTi 1976: 110 pk en 9,2 s van 0 tot 100 km/u
Golf GTi 2020: 245 pk en 6,3 s van 0 tot 100 km/u
Porsche Taycan Turbo S 2020: 761 pk en 2,8 s van 0 tot 100 km/u

De wereld evolueert, de technologie evolueert, de beperkingen blijven…  Op een verantwoorde manier leren omgaan met uw krachtige wagen vraagt de juiste attitude en toewijding. Door een beter begrip van het weggedrag van het voertuig vermijdt u om de limieten te overschrijden. Advervo is daarbij uw coach. En u wint vertrouwen, een verhoogd rijplezier plus de wetenschap dat uw investering langer zal meegaan.

Uw profiel

Ons programma GT Driver Coach richt zich tot de eigenaar of elke bestuurder van een Classic Car, performante straatauto of GT (ongeacht het type of bouwjaar). Deelnemers zijn houder van een geldig rijbewijs voor alle activiteiten op de openbare weg.

Ons aanbod

Professionele ervaring in de begeleiding met GT's in België en elders sinds 2005.

Coaching bij het combineren van rijplezier, het potentieel van de wagen en veilig verkeer. Een update over de wegcode is standaard. Indien nodig: finetuning van de attitude en het rijgedrag van de bestuurder. De gunstige perceptie van de andere weggebruikers is immers primordiaal om in de toekomst nog van onze liefhebberij te mogen genieten.

Het al dan niet aanwezig zijn van rijhulpsystemen komt omstandig aan bod. Standaardprogramma op de openbare weg met de eigen wagen van ½ dag. Begeleiding bij rijden op hogere snelheid (op circuit) behoort tot de mogelijkheden.

Neem a.u.b. vrijblijvend contact op voor details en prijzen.