Advervo (Advies en vorming) is de commerciële naam waaronder Philippe Brasseur zijn rijopleidingen en presentatiewerk groepeert.

Philippe is als kind sinds begin de jaren ’70 nauw in contact gekomen met de wereld van auto’s en motoren. In 1984 gaf hij zijn eerste initiatielessen motorrijden, ter ondersteuning van zesvoudig wereldkampioen motorcross Joël Robert. Van 1988 tot 2000 betrok hij verschillende functies bij de Royal Automobile Club of Belgium. De Rijvaardigheidsschool van diezelfde club vroeg hem in 1995 als instructeur Defensief Rijden. Sindsdien zijn de activiteiten van Philippe flink uitgebreid, in eigen naam of voor rekening van derden. Zijn drietaligheid NL-FR-GB en permanente bijscholing op het vlak van pedagogiek, technologie, wegcode en verkeersinfrastructuur zijn daarbij een grote troef.

Referenties Advervo:

Centre de Maîtrise du Volant – Master Switch – CESI – vzw 10 voor Rijgedrag – G-tech² – Phil Bastiaans Driving Experience – RACB – Safe Driving – Safe Drivers Plan VAB – Bikers’ School Francorchamps – Global Drivers Concept – Legend Car – MSTC – DN Consulting – enz…